γαμω τις συνταγες οπου την εχω φτιαξει .... δεν την εφαγε κανεις
και το αφινουμε 2 λεπτα να παρει βραση και ριχνουμε τα αλατια ριγανη κλπ βαζουμε αλλο ενα ποτηρι νερο οταν το πιει και τ αφηνουμε βνα ωρασει για ναλιωσ η (ν)τοματα οταν ινε ετοιμο μετα απο 10-12 λεπτα την απλωνουμε στο ζυμαρι πανω στο ταψι και ωαζουμε οτι σκατα θελουμε απο πανω και στο φουρνο
(TA YLIKA EIN GIA 3-4 PITSES)
τεσπα υλικα ζυμαρι :
1 κιλο αλευρι
1/2 φακελακια μαγιας
3 κουτ. γκυκ. αλατι
1/2 κουτ. γλυκ. ζαχαρη
1 κουτακι srite
2 σφινακια λαδι
νταξει ?
και ριχνουμε το μισο σε ενα μεγαλο τεραστιο μπολ και ριχνουμε τι μαγια τιν αφηνουμε λιγα λεπτα να κανει αφρο αν δεν κανει δεν πειραζει μετα σιγα σιγα ριχνουμε το αλευρι λιγο λιγο και το χτυπαμε με πιρουνια για να κανει φουσκες μεσα η ζυμη βαζουμε αλευρι μεχρι να μιν ανακατευετε αλλο με το πιρουνι ριχνουμε αλατι και ζαχαρη αλευρονουμε τον παγκο και βαζουμε το ζυμκαρι πανω και ζυμονουμε βαζοντασ συνεχεια αλευρι οταν ινε ετοιμο ενα μεγαλο ζυμαρι ριχνουμε το λαδι και ξαναζυμωνουμε οταν γινει μια μαλακη ζυμη τιν αφηνουμε σκεπασμενη με κατι καμια ωρα μεχρι να φουσκωσει
οταν φουσκωσει αρκετα τιν βαζουμε σε λαδομενο ταψι και και ριχνουμε σαλτσα κλπ απο πανω και στο φουρνο στουσ 180
1 κουτι (ν)τοματακια
1 ψιλοκομ. (ν)τοματα
αλατι
ζαχαρη
γλυκανισο
μαυρο πιπερι
ριγανη
θυμαρι
σκορδο
(ολα αυτα απο 1 με 1μισι κουταλακι)
βαζουμε το κουτι (ν)τοματακια και την (ν)τοματα σε ενα τηγανι η κατσαρολακι με ενα ποτηρι νερο

(TA YLIKA EIN GIA 3-4 PITSES)
eeeee...... pao na kano mia episkepsh sto psygeio!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή